El muntatge de teatre social ‘Desenfocats’ s’estrena aquest dijous al Kursaal

És un projecte de l’Institut del Teatre amb l’objectiu que el jovent treballi aspectes com la identitat i l’autoestima per mitjà de la creació escènica

Imatge promocional del grup de teatre social 'Desenfocats'
Desenfocats

El Kursaal acollirà aquest dijous (19h) el muntatge ‘Desenfocats’, un projecte de la beca d’arts escèniques aplicades 2019 de l’Institut del Teatre, en coordinació amb l’Ajuntament. La proposta es va posar en marxa l’octubre passat amb un grup de joves de Can Sant Joan, amb l’objectiu de treballar aspectes com la identitat, l’autoestima i l’autoconeixement mitjançant la creació col·lectiva d’una peça escènica.

Les responsables del projecte són Raquel Cros i Anna Collado, titulades de postgrau d’arts escèniques i acció social de l’Institut del Teatre, que han treballant amb els nois i noies en un taller setmanal. Per mitjà d’exercicis d’arts escèniques i moviment, el jovent ha teixit vincles i creat un espai de confiança i d’intercanvi d’experiències i realitats.

D’altra banda, el projecte Desenfocats ha posat en marxa la recerca de jovent a partir de 12 anys per a una segona edició del teatre social. Les sessions tindran lloc de març a juny al Kursaal, els dijous, de 18 a 20h. La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la al Kursaal, durant els dies d’assaig, o bé, a l’Espai Jove Can Tauler.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari