El programa de dinamització de la Muntanyeta de Can Sant Joan es reforçarà amb més personal

L’Ajuntament ha contractat tres persones en situació d’atur en el marc d’un programa del Servei Públic d’Ocupació

Dues de les persones contractades duran a terme accions de dinamització dins el projecte 'La Muntanyeta viu'
Premsa/Ajuntament

En el marc del programa 'Treball als barris', l’Ajuntament ha contractat tres persones aturades que s’encarregaran de dinamitzar la Muntanyeta de Can Sant Joan. Es tracta d’un pla d’experimentació laboral que dona suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i que impulsa el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb finançament del Ministeri d’Ocupació, Migracions i Seguretat Social.

Les tres persones han estat contractades per un període de sis mesos a jornada parcial i desenvoluparan tasques vinculades a l’Àrea Social. En concret, una d’elles serà l’encarregada de dur a terme la dinamització de l’Hotel d’Entitats de Can Sant Joan, al carrer Viver, que gestiona la regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana, mentre que les altres dues donaran suport al projecte de la regidoria d’Infància i Joventut ‘La Muntanyeta viu’.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, ha valorat positivament el fet de realitzar intervencions que prioritzin aquells barris de Montcada que, per les seves característiques, requereixen una atenció especial. “L’objectiu és millorar aquestes zones des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, a partir d’accions d’ocupació i desenvolupament local que duguin a terme persones aturades”, ha assegurat.

Seccions:

Deixa un comentari