El projecte de portal digital d’entitats de Montcada es consolida

L’Ajuntament ha concedit el servei de dinamització del portal a l’empresa Faktotum, per un import de 3.100 eurs fins a final del 2007

El projecte de portal d’entitats per al web municipal montcada.cat s’està consolidant. L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha adjudicat a l’empresa Faktotum el servei de webmaster, és a dir, administrador i dinamitzador del portal, per un import de 3.100 euros. La concessió és des d’abril fins al desembre d’aquest any.

El portal és un projecte que va engegar la Regidoria de Participació Ciutadana l’octubre del 2006, amb l’objectiu de fomentar i donar suport al moviment associatiu local. En aquest portal tindran cabuda totes aquelles entitats que estiguin interessades a crear una pàgina web de la seva associació, de forma totalment gratuïta. El portal està encara en fase de proves, s’hi pot accedir a través de l’adreça entitats.montcada.cat, i algunes entitats ja tenen operatiu el seu web. Des de novembre passat, tècnics informàtics han ofert sis cursos de formació amb associacions i n’han participat 45 de diferents àmbits d’actuació. Al juny es farà un nou taller per a les entitats que encara no s’hagin animat a participar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari