El PSC recollirà signatures en defensa de l’educació de 0 a 3 anys

La campanya es durà a terme entre el 13 i el 24 de maig

María Elena Pérez i Lourdes Ferré durant un moment de la roda de premsa
Sílvia Alquézar

El PSC de Montcada i Reixac durà a terme una campanya de recollida de signatures entre el 13 i el 24 de maig per demanar a la Generalitat que garanteixi la viabilitat de les escoles bressol municipals complint els acord subscrits amb les federacions de municipis. Els socialistes catalans han posat en marxa la iniciativa arreu de Catalunya davant l’anunci del departament d’Ensenyament de reduir de 1.300 a 1.000 euros l’aportació per infant cara el curs 2012-13. En el cas de Montcada, la primera secretària del PSC local, María Elena Pérez, i la secretària de política municipal, Lourdes Ferré, han presentat la campanya aquest dimecres a la tarda durant una roda de premsa feta al local de la formació, a Carretera Vella.  “Estem preocupats per la línia política del Govern de la Generalitat perquè suposa un trencament de la col·laboració entre administracions”, ha remarcat Pérez, qui ha defensat l’educació de 0 a 3 anys perquè “contribueix al desenvolupament dels petits i permet la conciliació de la vida laboral i familiar”. Durant la seva intervenció, la primera secretària socialista ha reclamat al Govern català que mantingui la corresponsabilitat competencial i no continuï rebaixant les aportacions a les famílies.

“El PSC creu en aquest model perquè considera que contribueix a la igualtat d’oportunitats i la justícia i la cohesió social”, ha manifestat Ferré, qui ha recordat que en l’actualitat hi ha 47.000 places d’escoles bressol a Catalunya gràcies a l’acció del govern tripartit. Montcada i Reixac disposa de 4 centres municipals per a infants de 0 a 3 anys.

 

La campanya. El PSC iniciarà la recollida de signatures el pròxim diumenge, 13 de maig, a Can Sant Joan coincidint amb la Fira d’Artesania i Comerç del barri. Els socialistes montcadencs tenen previst instal·lar diverses carpes arreu del municipi per demanar l’adhesió de la ciutadania. Hi seran als mercats ambulants dels dimarts i dimecres de Can Sant Joan i Montcada Centre respectivament, a més de les escoles bressol i de primària de la ciutat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari