El psicopedagog Daniel Gabarró inaugura el segon cicle de xerrades de la FAMPA

L’acte també servirà per lliurar el segon Premi del Projecte Educatiu de Ciutat

La Federació d’Associacions de Mares i Pares de Montcada i Reixac (Fampa) impulsa per segon any consecutiu una nova edició de l’Escola de Mares i Pares (Empa) amb l’objectiu de potenciar una xarxa de formació que doni eines a les famílies en la tasca educativa dels seus fills. “Educar és molt complicat i cal aprendre a ser pares i mares”, ha explicat la coordinadora de l’Empa, Carolina Ibáñez, qui opina que “la millor herència que li podem deixar als nostres fills no és l’econòmica, sinó l’educativa”.

L’entitat ha programat diverses xerrades i tallers que cobreixen totes les etapes educatives: bressol, infantil, primària i secundària. La jornada inaugural tindrà lloc aquesta tarda a l’Auditori (17.30h) i començarà amb una conferència adreçada a docents titulada ‘Les causes fonamentals del fracàs escolar i formes d’abordar-les’, a càrrec del mestre i psicopedagog Daniel Gabarró. A les 19h, l’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez (PSC), lliurarà el segon Premi del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i, tot seguit, Gabarró farà una altra ponència, en aquest cas adreçada a les famílies sobre com ajudar els fills i filles a tenir èxit escolar i a ser feliços. 

El cicle de xerrades i tallers abarca temàtiques molt diverses adreçades a totes les edats i s’allargarà fins a l’abril. “Fem una crida a totes les famílies perquè hi participin”, ha dit Ibáñez, tot recordant que hi haurà torns de paraula perquè els assistents puguin explicar també les seves inquietuds i experiències. Per facilitar l’assistència, l’Empa posa a disposició de les famílies un servei de ludoteca gratuït per al qual s’ha fer fer inscripció prèvia, a través del correu electrònic [email protected].

 

Seccions:

Deixa un comentari