El video es presentarà a l’Auditori el 22 de novembre

Sorteig de cinc entrades per anar al teatre a ‘laveu.cat’

El lip-dub va acabar al Parc Salvador Allende
Santi Romero

El lip-dub de Montcada i Reixac es donarà a conèixer públicament el 22 de novembre a l’Auditori Municipal. El primer passi, a les 17.30h, serà la presentació oficial del video, a la qual assistirà una delegació municipal encapçala per l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i un màxim de tres representants de cada entitat participant. En acabar l’acte institucional, es durà a terme una projecció cada mitja hora en funció de l’afluència de públic.

El lip-dub, amb una durada d’una mica més de 10 minuts, també es podrà veure a laveu.cat a partir del dia següent de la presentació oficial. Per anar obrint boca, el portal de notícies ha penjat un tràiler de 30 segons amb alguns dels moments més destacats.

 

Concurs. Montcada Comunicació sorteja cinc entrades dobles per veure el musical Pegados, al teatre Capitol de Barcelona, i cinc entrades per assistir a un dels concerts de la gira de La Pegatina a Barcelona abans de final d’any entre totes les persones que enviïn una fotografia del dia que es va fer la gravació del lip-dub al correu [email protected] fins al 25 de novembre. Els guanyadors es publicaran al número de La Veu que sortirà al carrer el pròxim 2 de desembre.

El lip-dub es va gravar el 13 de novembre amb la participació de 1.500 persones de 50 entitats del món social, cultural i esportiu de la ciutat, que van ballar al ritme de la cançó ‘Muérdeme’ de La Pegatina, la banda montcadenca que està causant furor arreu del món. El recorregut es va iniciar al carrer Major, a l’alçada de les escales de Cal Marxant, i va acabar al Parc Salvador Allende.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari