El Viver acollirà un concert a favor d’Alba, la nena afectada d’una paràlisi cerebral

Hi actuaran els grups Yonki Love, Rock & Ríos Band, Malditos Roedores, Backdoor i Maine Coon

Toni Sánchez s'intenta guanyar un lloc al món de la música amb el sobrenom de Yonki Love
Arxiu/Rafa Jiménez
Yonki Love és un dels artistes que col·labora amb el concert solidari a favor de la família d'Alba

Un grup d’amics de Montcada i Barcelona organitza aquest dissabte un concert solidari amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar la família de la nena valenciana Alba Ojeda, qui des del 2010 pateix greus danys cerebrals a causa d’una parada cardiorespiratòria que va patir després d’aplicar-li un aerosol a un centre mèdic. Des de llavors, els pares han iniciat una campanya a través de les xarxes socials sota el nom ‘Por ti late más fuerte mi corazón’ per intentar sensibilitzar la població i recollir diners per sufragar les despeses del seu tractament. “Ens hem sumat a la iniciativa per intentar que la petita –que té 4 anys– pugui millorar la seva qualitat de vida”, ha explicat la montcadenca Emilia Vera, una de les impulsores del concert.

El recital començarà a les 22h a l’Escola El Viver i comptarà amb les actuacions de Yonki Love, Rock & Ríos Band, Malditos Roedores, Backdoor i Maine Coon. Les entrades costen 5 euros i es poden comprar a Cafè de Montcada, Centre Cívic Can Cuiàs, Bar Petit i el Grup de Dones de Can Cuiàs. També hi haurà servei de bar.

D’altra banda, l’Associació de Discapacitats de Montcada (Adimir) ha recollit prop de 300 euros a les carpes solidàries que va instal·lar dimecres i dijous  a la plaça de l’Església. L’acte solidari comptarà amb la presència dels pares i la petita Alba.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari