Els alumnes de secundària plantegen les seves inquietuds al govern local

Trobada d’alumnes de tercer d’ESO del col·legi Ciutat Meridiana amb les regidores d’Infància i Joventut, Educació i l’Àrea Interna

Una trentena d’alumnes de tercer d’ESO del Col·legi Ciutat Meridiana han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà els principals projectes de ciutat en una trobada que ha tingut lloc aquest matí a la sala de Plens amb les regidores d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo; Educació, Ana Rivas, i de l’Àrea Interna, M. Carme Porro, totes tres del PSC. L’acte s’ha fet a petició del centre escolar i és una de les activitats que oferta l’Ajuntament cada curs per als alumnes de secundària amb l’objectiu d’apropar els joves a l’administració local.
Després de l’exposició sobre els projectes en marxa i els nous equipaments, els estudiants han tingut l’oportunitat de preguntar a les regidores sobre les qüestions que els preocupen, com ara la manca de places d’aparcament a Can Cuiàs, l’oferta comercial, l’accés del Centre Cívic per part dels joves i l’ús de les pistes esportives del barri, entre d’altres.

Seccions:

Deixa un comentari