Els casals d’estiu mantenen obertes les inscripcions fins a l’1 de juny

L’IME i la Regidoria d’Infància i Joventut fan propostes lúdiques i esportives

Fins el pròxim divendres, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i la Regidoria d’Infància i Joventut mantindran obert el període d’inscripció per als casals d’estiu que ofereixen tots dos departaments. Els esportius es desenvoluparan del 25 de juny al 20 de juliol, mentre que les activitats que es fan a les escoles es desenvoluparan, en dos torns, del 2 al 27 de juliol. Aquestes activitats són una alternativa que dóna l’Ajuntament de Montcada i Reixac als infants i joves en època de vacances i també una opció per als pares, que durant les primeres setmanes d’estiu encara han de treballar mentre els seus fills estan a casa.

L’IME ofereix al voltant de 300 places del seu casal d’estiu, per a infants i joves d’entre 4 i 14 anys. Els infants més petits, els que aquest curs han fet P3 i P4, aniran al casal durant dues hores i el preu per aquest temps és de 35 euros. La resta d’infants i joves poden triar també entre fer només dues hores o bé passar-hi tot el matí, de 9 a 14h. El preu per horari complet és de 76 euros. Les activitats es faran de dilluns a divendres a diferents espais esportius, com són la piscina, la pista coberta, el gimnàs municipal i també la pista del col·legi Reixac. En aquests casals s’imparteixen diverses disciplines, com bàsquet, futbol sala, tir amb arc o handbol, combinades amb altres activitats. Les inscripcions s’han de fer a les oficines de l’IME (c/Tarragona, 32), fins dijous de 9 a 13 i de 17 a 19h i divendres, de 9 a 13h.

Per la seva banda, la Regidoria d’Infància i Joventut ofereix 360 places per cada quinzena, que aquest any aniran del 2 al 13 i del 16 al 27 de juliol. L’oferta és per a infants que aquest curs hagin fet de P3 a 6è de primària i els centres on es farà el curs estan repartits per tot el municipi i són els col·legis Reixac, Turó, Elvira Cuyàs, El Viver, Mitja Costa, Font Freda i Ciutat Meridiana. El preu d’inscripció és de 60 euros per quinzena, si bé en el cas de més d’un fill, les famílies gaudiran d’un 15% de descompte pel segon i d’un 20% en el cas de tres o més germans. El Casal es farà de 9h a 13.30h i un dia a la setmana, coincidint amb una sortida, fins a les 17h. Les inscripcions es poden fer a les mateixes escoles, de 9 a 10.30h, o bé a l’Espai Jove Can Tauler, de 17.30 a 20.30h. Els pares han de portar documentació sobre els seus fills, com el DNI, la targeta sanitària, el carnet de vacunacions i una fotografia recent, a més del comprovant de l’ingrés bancari que justifiqui que s’ha pagat el casal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari