Els comerços enceten la campanya de Nadal 2007 per fidelitzar els clients

L’Ajuntament va encendre divendres passat la il·luminació nadalenca als eixos comercials

Coincidint amb les dates nadalenques, les associacions de comerciants locals han impulsat un seguit de propostes per premiar la fidelitat dels clients i intentar garantir que les compres es facin al municipi. La majoria d’entitats donen continuïtat a les campanyes d’altres edicions i consisteixen a fomentar les vendes en els establiments adherits a les campanyes. Com a reforç a tota l’activitat comercial, la Regidoria de Comerç i Turisme va fer divendres l’encesa dels llums de Nadal als principals carrers comercials del municipi. L’acte va tenir lloc davant la Casa de la Vila i va comptar amb la presència de les autoritats municipals –encapçalades per l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC)– i representants de les associacions de comerciants locals. Les altres dues activitats que organitza l’Ajuntament són el Concurs d’Aparadors de Nadal i també la Fira d’artesania que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre a la plaça de l’Església.

Des de dissabte passat, establiments de l’Associació Montcada Centre Comerç (MCC) lliura vals per a un sorteig de cinc lots valorats en 300 euros amb productes i serveis que ofereix l’MCC, que es farà el 22 de desembre, a les les 18h, en un acte públic a la plaça de l’Església. El guanyador del sorteig haurà d’estar present quan es tregui la butlleta premiada. En cas contrari, es trucarà al guardonat i haurà d’anar a la plaça de l’Església en 10 minuts, si no pot arribar es procedirà a treure una nova butlleta. Durant el matí i la tarda del dia 22 de desembre hi haurà un Caga Tió per als més petits a la plaça de l’Església, en col·laboració amb l’Esplai SESA.

L’Associació de Comerciants de Can Sant Joan engega aquesta setmana la segona edició del rascarasca. Els comerciants donaran una targeta als clients i en total es repartiran més de 2000 premis entre electrodomèstics, elements per a la llar i complements, entre d’altres. D’altra banda, fins al 20 de desembre, tothom que vulgui podrà participar al cinquè Concurs d’Engalonament de Balcons, que premiarà el millor edifici, balconada i finestra amb un xec de regal per gastar-se en un establiment associat del barri. El premi al millor edifici serà de 150 euros, la millora balconada s’endurà 100 euros i la millor finestra 50 euros. Com a novetat, tots els participants en la iniciativa rebran una ampolla de cava d’obsequi. “Enguany comptem amb una elevada participació de comerços del barri, pràcticament de tots els associaciats”, ha explicat el president de l’Associació de Comerciants del barri, Rafael Domínguez. L’entitat ha canviat de seu i ara estan a un local al número 42 del carrer Reixagó.

L’altra associació que fa campanya de Nadal és lAssociació de Botiguers, Comerciants i Industrials de Mas Rampinyo. Els comerciants han començat a repartir paperetes per a un premi valorat en 1000 euros, que serà per a la persona que tingui el número del primer premi de la loteria de Nadal. El guardonat haurà de gastar-se els diners en els comerços associats en el barri el dia 29 de desembre. D’altra banda, l’entitat oferirà una xocolatada popular per els nens el dia del Patge Reial, que visitarà la Unió la primera setmana de gener.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari