Els dos equips locals Va per a tu van completar el recorregut

La prova té un caràcter solidari amb la recaptació de fons per al Tercer Món

Els dos equips locals Va per a tu al podi instal·lat a l'arribada de la Trailwalker 2014
Va per a tu

Els dos equips locals Va per a tu van completar els 100 quilòmetres de recorregut de la quarta edició de la Trailwalker, que va tenir lloc el 26 i 27 d’abril entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. La prova té una finalitat benèfica, ja que l’objectiu principal és la recollida de fons per lluitar contra la pobresa a través de diversos projectes impulsats des de l’ong Intermón Oxfam. Va per a tu, que per primera vegada participava amb dos conjunts, va aconseguir un any més la donació mínima de 1.500 euros per grup participant, amb una recaptació global de la Trailwalker de 776.000 euros.

Els quatre components de l’equip més veterà van completar la prova, classificant-se a la posició 144 amb un temps de 23 hores i 45 minuts, el mateix registre que el conjunt novell a la competició, que no va poder travessar la meta al complet –van arribar tres dels quatre marxadors–, acabant al lloc 280 de la general. Malgrat les lesions i els entrebancs que han viscut durant la preparació de la marxa, els integrants de Va per a tu s’han mostrat molt contents “per haver superat per quart any consecutiu el repte personal i col·lectiu de recollir els diners i acabar la prova”, ha comentat Carles de la Cruz, un dels components de l’equip, qui ha avançat que ja pensen en la propera edició.