Els metges descarten que les lesions de la nena Alba siguin accidentals

Els metges han estudiat les circumstàncies de la nena de Montcada que va patir lesions l’any passat i descarten un accident

L’estudi forense descarta la causa accidental en l’origen de les lesions que va patir la nena Alba al març del 2006, provocades presumptament pel company sentimental de la seva mare, Ana María C. La nena vivia aleshores a un pis de Can Sant Joan. Els metges que han estudiat el cas, per ordre del Jutjat número 6 de Cerdanyola, han detectat que la nena té afectades la parla, la visió i la mobilitat.

Els facultatius consideren la lesió de la nena no es deu a una caiguda accidental, l’argument que van donar el padrastre i la mare de l’Alba quan van ser preguntats sobre l’origen de les lesions. Quan la nena va ingressar a urgències de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, tots dos van assegurar que l’Alba havia caigut.

Els forenses han dictaminat que el tipus de lesió cerebral que va patir la nena només pot pot produir per l’efecta dk’un cop al cap, després que a la nena l’haguessin fet caure de forma violenta. De tota manera, per conèixer quines són les seqüeles definitives que patirà la nena els metges s’han donat un termini de 24 mesos. L’informe dels metges ha arribat al jutjat poc després que l’advocat de la mare de la nena, a la presó, presentés un recurs contra la Direcció d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat, en considerar que l’administració és tan culpable com ella de la situació de la menor.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari