L’organització del Correbars, molesta amb la fiança per a la neteja de la via pública que els hi demana l’Ajuntament

El consistori justifica aquesta mesura davant les queixes veïnals per la brutícia que provoca l’activitat als carrers i matisa que retornarà els diners si no fa falta

El Correbars compta amb un equip de persones que vetllen pel bon desenvolupament de l'activitat
Arxiu/Berta Barcons

La comissió organitzadora del Correbars ha denunciat públicament que l’Ajuntament li demana una fiança de més de 1.000 euros en concepte de neteja de la via pública, una informació que ha conegut dos dies abans de l’esdeveniment, que se celebra aquesta tarda.

El col·lectiu manifesta que el Correbars és una activitat “autogestionada i desinteressada”, que no pot assumir aquest cost econòmic, “una forma d’intentar de boicotejar un acte popular” –diu en el comunicat, en el qual insta els participants a utilitzar els cubells de brossa que es distribuiran pel recorregut i els lavabos portàtils que hi haurà al carrer Colon, tot destacant que cada any un equip de persones vetlla perquè no es produeixin actituds incíviques.

Apel·lació al civisme

El regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, nega que hi hagi cap intent de boicotejar el Correbars, “sinó la voluntat d’atendre les queixes veïnals sobre l’estat dels carrers i el malestar de l’ICS per les destrosses i els actes incívics ocorreguts al CAP Montcada en la darrera edició”. L’edil ha explicat que la fiança respon al cost extra que suposa el servei de neteja especial després de l’activitat i matisa que es retornarà si no fa falta. “Volem que hi hagi Correbars, però demanem respecte, civisme i diversió amb seny“, ha afegit Carandell.

Seccions:
Etiquetes:

Una resposta a “L’organització del Correbars, molesta amb la fiança per a la neteja de la via pública que els hi demana l’Ajuntament”

 1. Xavi Calvo Xavi Calvo ha dit:

  Incívisme es que hi hagin barraques com a vivenda, les urgències nocturnes tancades , la cementera oberta il.legalment i tota la partitocràcia callada, incívisme es el capitalisme i els sindicats del sistema
  Incívisme són els pressupostos del poble
  Montcada 49.63 m€ 36m
  Vendrell 61m€ 39m
  Ripollet 61m€ 39m
  Tortosa 94.2 m€ 34m
  Cambrils 53.4m€ 36m
  Barberà 59.9 33m
  Incívisme es que els representants de CULTURA pactin amb els que volen exterminar els Països Catalans

Deixa un comentari