En marxa la segona campanya per triar escola sense prejudicis

Aquesta tarda hi haurà una xerrada a la Casa de la Vila per a famílies de primària (17.30h)

La Xarxa Antirumors de Montcada, amb el suport de les regidores d’Educació, Joventut i Infància i del departament de Polítiques d’Inclusió, ha posat en marxa la segona edició de la campanya perquè l’elecció de l’escola dels fills no es basi en els prejudicis i els rumors al voltant de l’alumnat escolaritzat. L’objectiu és fer un acompanyament durant el procés de preinscripció amb la finalitat d’afavorir l’actitud crítica i activa de les famílies per informar-se de primera mà, reconèixer la qualitat dels centres educatius públics del municipi i posar en valor la diversitat cultural per a l’adquisició d’habilitats per a la vida en un món cada cop més divers i global. 
 
La campanya inclou la distribució d’una guia informativa amb recomanacions per a totes les famílies que han d’escolaritzar un infant o jove durant el curs vinent, que rebran al seu domicili. També es duran a terme dues sessions de debat obertes a tothom amb famílies de diferents centres educatius per compartir i reflexionar sobre l’experiència que van tenir en l’escolarització dels seus fills, per tal de resoldre dubtes i oferir recomanacions. Les trobades tindran lloc a la Casa de la Vila, a les 17.30h, per a secundària el 2 de març i, per a primària, l’endemà. S’aconsella reservar plaça a través del correu electrònic: montcadaantirumors@ gmail.com. 
 
En el desenvolupament de la campanya col·laboren les associacions de pares i mares del municipi de les diferents etapes educatives. El curs passat la iniciativa va tenir molt bona rebuda i el 100% dels assistents la va valorar com a molt últil. La campanya, juntament amb altres accions impulsades pels centres i des d’Educació, van permetre millorar l’assistència a les portes obertes, així com la distribució de matrícules entre les places ofertades i les sol·licituds rebudes a cada centre.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari