Enquesta per conèixer els hàbits informatius de la població

La iniciativa la impulsa Montcada Comunicació, l’organisme que gestiona els mitjans públics d’informació local

L'enquesta pretén saber com s'informa la població de l'actualitat del Montcada i Reixac
Alex Kong

Quin interès desperta la informació local entre la ciutadania, com s’informa d’allò que passa al municipi i quin coneixement té la població sobre els mitjans públics locals són les principals qüestions que es volen extreure de l’enquesta que Montcada Comunicació posa en marxa fins al 23 d’abril. La consulta s’emmarca en el procés de transformació que afronta l’organisme autònom d’informació local creat l’any 1991 que gestiona el butlletí La Veu, el portal de notícies laveu.cat i l’emissora municipal Montcada Ràdio.

Enguany és un any de canvis per a nosaltres amb la voluntat de millorar des d’un punt de vista tecnològic, fent una aposta clara per la digitalització”, ha explicat la gerent de Montcada Comunicació, Pilar Abián. En aquest sentit, el departament està preparant un nou disseny del portal de notícies més àgil i dinàmic que l’actual, així com una nova maqueta de La Veu, que podria passar a tenir periodicitat mensual. “L’audiència s’informa cada vegada més de l’actualitat a través dels dispositius mòbils; potser és el moment de canviar la filosofia de la publicació fent que tracti qüestions en profunditat, de forma reflexiva i continguts que no estiguin marcats per la immediatesa”, ha assenyalat Abián.

Enguany és un any de canvis per a nosaltres amb la voluntat de millorar des d’un punt de vista tecnològic, fent una aposta clara per la digitalització”, ha explicat la gerent de Montcada Comunicació, Pilar Abián

Montcada Comunicació també vol que els mitjans siguin més participatius i interactius amb l’audiència. És per això que vol copsar què és el que l’interessa i quins són els seus hàbits informatius a través d’una enquesta que es pot respondre en línia o bé de forma presencial als centres cívics que pertanyen a la xarxa d’equipaments municipals.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari