Exhaurides les inscripcions a la Pink Run Mir

La cursa solidària tindrà lloc el 16 d’octubre i l’organitzen l’entitat Sin teta hay paraíso, la Joventut Atlètica Montcada i l’Ajuntament

La recaptació de la Pink Run MiR es lliurarà a l'Institut d'Oncologia de la Vall d'Hebron

Ja s'han exhaurit les inscripcions a la Pink Run MiR havent arribat a les 600 persones inscrites.La prova, organitzada per l’entitat Sin teta hay paraíso, la Joventut Atlètica Montcada i l’Ajuntament, tindrà lloc el pròxim 16 d’octubre. La recaptació es destinarà íntegrament a l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron (VHIO).  Les samarretes de la cursa s’hauran d’anar a buscar el 15 d’octubre davant del pavelló Miquel Poblet, de 16 a 20h, i caldrà presentar el DNI.

 

La jornada començarà a les 10h amb una sessió de zumba davant del pavelló Miquel Poblet que servirà d’escalfament abans de la cursa, de 3 quilòmetres. La prova s’iniciarà a les 10.30h i consistirà en un circuit urbà que recorrerà diversos carrers de Montcada Nova-Pla d’en Coll. En creuar la meta, els participants rebran una motxilla amb regals de diversos comerços de Montcada. Hi haurà premis per als tres primers classificats de la cursa. A l’acte hi ha prevista l’assistència de personal mèdic i de direcció del VHIO, a qui les components de ‘Sin teta hay paraíso’ els lliuraran un xec gegant amb els diners recollits. “Estem molt contentes perquè serà una jornada molt participativa”, ha comentat Manu Muñoz, de l’entitat organitzadora. 

Deixa un comentari