Èxit de la Festa dels Infants

L’activitat es va celebrar aquest dimecres coincidint amb la data oficial de l’efemèride

Els consellers i conselleres del Consell d'Infants es van fer una foto de família en el marc de la festa dels Drets dels Infants
Sílvia Alquézar

Els infants que representaran el Consell d’Infants del curs escolar 2019-2020 es van presentar públicament aquest dimecres, en el marc de la festa dels Drets dels Infants, celebrada a la plaça de l’Església. Els consellers i conselleres sortints es van acomiadar de l’ens participatiu i van participar a la celebració explicant al públic alguns dels drets de la infància. La festa va consistir en la presentació del Consell, activitats lúdiques –un trencaclosques gegant i la decoració d’un arbre amb desitjos–, una xocolatada solidària a favor dels infants en situació de refugi a l’illa de Lesbos –a càrrec de Montcada Solidària, que va recollir 200 euros–, una actuació del grup de dansa urbana Brodas Júnior i la presentació del projecte ‘Un instant, una història’.

Avui és una data per celebrar tot allò que s’ha aconseguit en matèria de protecció a la infància, però també de reivindicació, per recordar que encara hi ha nens i nenes que no tenen garantits els seus drets”, va manifestar l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos (ECP), convidada a la ‘Ciutat dels Infants’ en què es va convertir la plaça de l’Església. L’edil va agrair la tasca dels infants que participen al Consell d’Infants i va destacar que “els infants de vegades tenen més sentit comú que les persones adultes i per això els hem de tenir en compte en les decisions de ciutat”. L’acte formava part del cicle ‘Drets  Humans, Migració i Refugi’, organitzat per l’Ajuntament. 

Deixa un comentari