Èxit de la primera edició del Festival Spring Quest a la Casa de la Mina

La trobada de jocs de rol i de taula organitzada per Krom atrau un centenar de persones

Participants al I Festival Spring Quest, de Krom, celebrat a la Casa de la Mina.
Fotos: Berta Barcons

L’entitat Krom no pot estar més satisfeta de com va anar la primera edició del Festival Spring Quest que va organitzar el dissabte passat a la Casa de la Mina, amb el suport de la Regidoria d’Infància i Joventut. La trobada d’aficionats als jocs de rol i de taula va atraure un centenar de persones durant tot el dia, especialment al matí.

La sala gran va acollir una ludoteca amb més de 200 jocs, mentre que les sales petites es van dedicar a les partides de rol. El públic també poder participar en un war game amb figures en miniatura i jugar una partida de Dungeons & Dragons, entre d’altres. La trobada va rebre la visita d’Oriol Crespo, director del prestigiós festival del joc Dau de Barcelona, qui va felicitar l’entitat per la bona organització. “Estem molt contents de l’acollida que ha tingut el festival i agraïts per la gran tasca de l’equip dels voluntaris”, ha dit la vicepresidenta de Krom, Míriam Caravaca, qui ha destacat el bon ambient i la participació de persones de Montcada i de fora i de diferents edats, entre les quals hi havia membres de l’Associació de Gent Gran Casa de la Mina.

Socis de l’Associació de Gent Gran Casa de la Mina van aparcar el dòmino i el parxís per provar altres jocs de taula amb Krom

Aquesta és la primera vegada que Krom organitza un esdeveniment com aquest fora de Can Tauler, l’espai on es reuneix les tardes dels dijous i on fins ara havia organitzat les seves trobades anuals, condicionades per la limitació d’aforament. “Disposar d’aquest equipament més gran ens ha permès oferir una major diversitat de propostes i duplicar l’assistència“, ha indicat Caravaca, qui ha anunciat una segona edició del festival de cara a l’any vinent, amb la idea de convertir-lo en una cita de referència per als aficionats als jocs de rol i de taula. Krom també ha començat a preparar un nou esdeveniment per a la pròxima tardor, coincidint amb les festes de Halloween.

Krom té actualment una setantena de socis, que paguen una quota de 10 euros a l’any. Els interessats poden seguir l’entitat i apuntar-s’hi a través del seu Instagram @krom_mir.

Deixa un comentari