Èxit de participació a la festa de clausura de la Mostra de Turisme

A la celebració es van fer diversos tallers i concerts de grups musicals locals

La Mostra de Turisme Juvenil, organitzada per la Regidoria d’Infància i Joventut, va celebrar el 20 de juliol la festa de cloenda amb un concert en què van actuar, entre d’altres, els grups el Rey de Espaldas i Nikeriendo, aquest últim de Montcada. L’actuació esva fer a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes,16) a partir de les 19h.
Aquest any, dins de la Mostra, s’han organitzat un curs d’anglès útil per aprendre les nocions necessàries d’aquest idioma per defensar-se en les situacions més comunes que es donen als viatges, així com altre un curs de llengua i cultura per endinsar-se i conèixer més el món àrab.

Activitats. La Mostra també ha programat altres activitats com danses de Bollywood, una tarda de degustacions, un taller de tatuatges de henna, un altre de cuina de l’Índia i una tarda africana amb la celebració d’un concert i un taller de dansa. A més, s’han organitzat tres exposicions: una de turisme sostenible i solidari anomenada ‘Ni blanc ni negre’ de la Fundació Akwaba; una altra sobre Berlín i el camp de concentració de Sachsenhausen, a càrrec d’Angie Hernández; i una tercera sobre el turisme sostenible i solidari i la importància en el desenvolupament de països. La regidora d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo (PSC), afirma que “amb la Mostra –que va començar el 22 de juny– cada any oferim des de l’Ajuntament un servei molt útil que va sumant adeptes”.
D’altra banda, el Camp de Treball al Parc de la Serralada de Marina, previst entre el 15 i el 27 de juliol per la Regidoria d’Infància i Joventut, s’ha hagut de suspendre per manca de persones inscrites.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari