Expressió corporal, música i art centren els cursos del darrer trimestre a Can Tauler

Les inscripcions a les sessions s’han de fer a l’equipament del carrer Balmes, 16

La Regidoria d’Infància i Joventut ofereix aquest trimestre nous cursos d’expressió corporal i artística i també actes puntuals, que es poden consultar a la nova agenda jove, que recull totes les activitats programades per als mesos d’octubre, novembre i desembre. A l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) s’organitzen diversos tallers com d’acrobàcia, de massatges, de còmic i de break dance. El preu trimestral de tots aquest tallers és de 25 euros, amb un descompte de 5 euros per a tots els membres del Club Jove. “El nostre objectiu és oferir una àmplia gamma d’activitats per aconseguir el màxim de participació dels joves”, ha indicat la regidora d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo (PSC).

A banda dels tallers, Can Tauler ofereix aules obertes d’expressió artística. Els dimarts hi ha calaix flamenc (19.30 a 21.30h), els dimecres, percussió (20 a 22h) i de guitarra elèctrica (dilluns, de 19 a 21h). Com a novetat, aquest trimestre s’ha organitzat l’activitat “divendres a la carta”, on tothom que ho vulgui, a partir de les 18h, podran gaudir de tardes temàtiques com graffiti, de Play Station, de màgia, de cinema o d’escalada. Cada mes hi hauran diverses exposicions. Fins al 28 de setembre es pot visitar una mostra dels artistes locals Carlota Pagès i Pau Romero. La montcadenca Míriam Garcia farà una exposició a l’octubre, l’ONG Setem presenta La nostra moda té tela al novembre i al desembre es podrà veure Treu-li Suc a la Sexualitat, de Sida-Studi.

D’altra banda, la Regidoria d’Infància i Joventut ha rebut una subvenció de 6.500 euros de la Secretaria General de Joventut, per destinar-los a la dinamització de l’Espai Jove Can Tauler (4.000 euros) i per constituir el Consell Municipal de Joventut (2.500 euros).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari