Genefa organitza un concert benèfic el 14 de març al Teatre Municipal

Les entrades ja es poden comprar al preu de 10 euros fent un ingrés al compte de l’entitat

El públic, dempeus, ballant a la fi del concert
Pilar Abián
Genefa ja va organitzar un concert benèfic al Casino de Terra Nostra al maig del 2013
Genefa es va presentar a Montcada el passat mes de maig amb un concert benèfic a Terra Nostra

La Plataforma Genefa organitza el 14 de març al Teatre Municipal un concert benèfic per recollir fons que es destinaran a la investigació per a la cura de l’Atàxia de Friedreich. Es tracta d’una malaltia minoritària neurodegenerativa que afecta 2 de cada 50.000 persones i que provoca en els afectats una pèrdua progressiva de l’equilibri i descoordinació dels moviments, entre d’altres.

 

Segons la Plataforma Genefa, actualment existeix la possibilitat científica de curar l’afecció, però les retallades en sanitat han fet que s’aturin els estudis que estaven en marxa. Per aquest motiu, 42 famílies d’arreu de l’Estat espanyol, entre les quals hi ha una de Montcada i Reixac, s’han constituït com a plataforma per reclamar que es reprenguin les investigacions i per recaptar diners amb aquest objectiu i ajudar les famílies i els afectats.

Les persones interessades poden comprar l’entrada fent un ingrés al número de compte següent: ES34 0081 0383 8100 0112 7120.  Cal indicar a la casella de concepte l’entrada ‘concert benèfic Genefa’ seguit del nom i el nombre d’entrades adquirides. El preu dels tiquets són 10 euros. El concert comptarà amb l’actuació de diversos artistes i grups com EbonyVoice, El Chalu Edmanuel, Ana Padial, Anna Luna Lucas, Johnny Branchizio, Lydia Ruiz, Maria Boira, Red Domino, Durano Oficial, Gerard Taula i l’escola de ball Eva Nieto.

Seccions:

Deixa un comentari