Èxit del Gran Recapte, amb més de 5 tones d’aliments recollides

El balanç és molt positiu, amb gairebé el doble de participants i una tona més que l’any passat

Enguany, Montcada ha comptat amb 110 voluntaris
Sergi Rodríguez

El Gran Recapte d’Aliments ha recollit aquest any un total de 5.250 quilos durant els dos dies que ha tingut lloc, divendres i dissabte passat. Enguany, s’ha recaptat una tona més que a l’edició anterior i hi han participat 110 voluntaris, gairebé el doble que l’any passat. La iniciativa, del Banc d’Aliments, la coordina al municipi Càritas Montcada. Els supermercats locals que hi han participat són els Condis dels carrers Lleida i Montiu, Sorli Discau, Caprabo i Bon Àrea, que hi ha col·laborat per primera vegada.

Volem agrair a totes les entitats que ens han permès fer el recapte i, sobretot, a totes aquelles persones que han donat o que s’han oferit com a voluntàries a ajudar a recaptar els aliments.

José Antonio Martín, Càritas Montcada

José Antonio Martín, de Cáritas Montcada, ha agraït la col·laboració de la ciutadania, que ha permès reomplir el magatzem de Pla d’en Coll, ja pràcticament sense existències. Tots els aliments recaptats es quedaran allà i seran repartits cada mes entre famílies del municipi. L’entitat atén cada mes al voltant de 200 famílies derivades des de l’Ajuntament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari