Gran participació a la Festa Major de Can Sant Joan

L’AV felicita les entitats participants per la bona organització, especialment el grup de joves que ha fet possible la festa alternativa

El Drac d'aigua de la colla de Diables va refrescar petits i grans a la plaça Bosc
Fotos: Daira Soler
Correbars pels carrers de Can Sant Joan, amenitzat pels Diables
Festa Holy-Dolly, el diumenge al migdia
Ple total a la revetlla de Sant Joan, celebrada a la plaça Bosc
Ballada de sardanes a la plaça Nicaragua

L’elevada participació ha estat la tònica de la majoria dels actes de la Festa Major de Can Sant Joan, que va cloure ahir al vespre amb una mascletada i un castell de focs artificials. El president de l’AV de Can Sant Joan, José Luis Conejero, ha felicitat totes les entitats i col·lectius que han participat en l’organització del programa, especialment, la vocalia de joves per impulsar la festa alternativa al parc de les Aigües, que no només va acollir les 8 Hores de Rock, sinó també una nit de música tecno i una revetlla, activitats que van atraure força públic jove. “La seva implicació i bona feina ens fa tenir esperances que hi hagi un relleu generacional en el si de l’entitat de cara als pròxims anys”, ha dit Conejero.

L’AV va recopilar lemes de les diferents lluites i campanyes que ha dut a terme durant els seus 65 anys de vida

Precisament l’AV del barri va celebrar el seu 65è aniversari durant el pregó inaugural, fet dijous passat a la plaça Bosc, amb una recopilació de 27 pancartes que van omplir l’escenari per recordar les diferents lluites que l’entitat ha fet al llarg de la seva trajectòria. Al final del concert d’havaneres d’ahir la tarda, l’entitat va fer dues noves reclamacions a l’Ajuntament: la reparació de la tarima de l’escenari de la plaça Bosc, que es troba molt deteriorada, i que les taxes cobrades als firaires reverteixin en les festes de l’any vinent.

Deixa un comentari