Havaneres, balls, puntaires, música i rondalla per homenatjar la gent gran

El pavelló Miquel Poblet acollirà l’acte central de l’efemèride aquest cap de setmana

Fi de la caminada popular de gent gran del 30 de setembre passat
Silvia Díaz

La festa del 22 i 23 d’octubre al pavelló Miquel Poblet tancarà el programa del Dia Internacional de la gent gran, coordinat per la Regidoria de Participació Ciutadana i els dos casals. Demà, la festa arrencarà a les 17h amb una desfilada de vestits de paper dels casals gestionats per la Generalitat, una demostració de balls de saló i una actuació de play-backs, dels usuaris de la Mina. També hi haurà un concert d’haveneres amb el grup montcadenc l’Espingari.

Diumenge, les activitats arrencaran a les 10h amb un torneig de petanca a l’equipament del parc Salvador Allende i mitja hora després, de nou al pavelló, hi haurà cant coral, rondalles, sardanes, sevillanes i una exhibició de puntaires. A la tarda, a les 17h, les autoritats municipals rebran els assistents a la celebració i després es farà el ball, amb l’orquestra Támesis.

Aquest esdeveniment, conjuntament amb una xerrada sobre prevenció de caigudes i accidents que Creu Roja oferirà el 27 d’octubre a la Mina (17h), tancarà un ampli programa que va arrencar a final de setembre per commemorar l’efemèride. Al llarg d’aquest mes han tingut lloc xerrades, caminades populars, trobades de germanor i partides d’escacs, entre d’altres activitats.

Seccions:

Deixa un comentari