Intercanvi d’usuaris dels casals de Montcada i Reixac i d’Òdena

El municipi s’adhereix al dia mundial d’aquest col·lectiu, que té lloc l’1 d’octubre

Una cinquantena d’usuaris del Casal de la Gent Gran d’Òdena (Anoia) ha retornat la visita que fa uns mesos van fer usuaris dels casals de Montcada i Reixac. La primera aturada ha estat al Casal del parc Salvador Allende, on ha tingut lloc la recepció oficial a càrrec de les autoritats municipals, amb l’alcaldessa, M. Elena Pérez (PSC), i el regidor de Participació Ciutadana, Sergio Hermoso (PSC), al capvadant. A l’acte també ha assistit la diputada adjunta de benestar Social, Teresa Padrós. Després de l’acte protocol·lari de recepció dels veïns d’Òdena, la jornada ha continuat amb una visita al Museu Municipal i a la Casa de les Aigües. La trobada finalitzarà amb un dinar de germanor i, ja a la tarda, exhibicions de rondalles i de vestits de paper al mateix Casal de Montcada Nova.

 

Amb aquest acte volem conscienciar la societat de l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa”, ha dit Pérez als seus parlaments. L’edil ha agraït la implicació de les tres entitats de la gent gran del municipi i ha animat als assistents a participar als actes en el marc de la Setmana de la Gent Gran que s’organitzaran els propers dies.

 

El programa continua demà divendres, 1 d’octubre –Dia Mundial de la Gent Gran– amb una caminada popular per la zona centre que arrencarà a la plaça de l’Església a les 17h i que acabarà cap a les 18.30h al mateix espai, amb la lectura d’un manifest commemoratiu. El 2 d’octubre hi haurà una matinal esportiva al pavelló Miquel Poblet amb exhibicions de taitxí, aerobic i gimnàstica de manteniment. A continuació, es farà una arrossada al Casal de la Gent. A la tarda, les activitats continuaran  amb l’actuació dels grup de gimnàstica  dels Casals del Berguedà, de Montcada i Reixac (16h) i de la Mina (18h). El programa clourà el dia 3 al pavelló amb actuacions de corals, sardanes i sevillanes (a partir de les 10h), i a la tarda, ball i l’homenatge als més grans de 90 anys, a partir de les 17h.

Seccions:

Deixa un comentari