Jornada de portes obertes a l’Escola d’Adults per mostrar l’oferta formativa

El centre espera poder augmentar la matriculació de cursos en horari de matí

L’Escola d’Adults de Montcada i Reixac ha celebrat avui una jornada de portes obertes per promoure la matriculació del curs vinent. El centre, situat al carrer Reixagó, 5 (Can Sant Joan), ha estat obert de 16.30 a 18.30h. El principal objectiu de la jornada és incentivar la matriculació, especialment per als cursos en horari de matí.

Totes aquelles persones interessades han pogut conèixer de primera mà l’oferta de l’escola, les seves característiques, el professorat i els recursos de que disposen. L’Escola d’Adults obrirà el període de preinscripcions pel proper curs del 13 al 22 de juny. Enguany la oferta formativa inclou cursos de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, graduat en Educació Secundària, introducció a la informàtica i classes de llengua catalana, castellana i anglesa.

D’altra banda, el centre compta amb quatre aules magistrals, una sala de professors, una sala de informàtica i una aula d’estudi. Aquesta sala d’autoaprenentatge permet fer una docència independent per a totes aquelles persones que no es poden adaptar als horaris del centre per motius laborals o personals. Els alumnes disposen d’una sala acondicionada amb serveis informàtics, una petita biblioteca i la atenció personalitzada del professorat.

Aquest curs han passat per l’escola prop de 350 alumnes, xifra que pot créixer al curs vinent ja que la capacitat del centre és de 400 persones.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari