Judit Benavente, de l’INS Montserrat Miró, millor nota de la fase general de la selectivitat

Ainhoa Contreras, de La Salle; Iraia Viver, de l’INS La Ferreria, i Santiago Crespín, de l’INS La Ribera, obtenen els millors resultats als seus centres

Judit Benavente vol estudiar Ciències Polítiques
IM

La majoria d’alumnes de Montcada i Reixac ha superat enguany les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Enrere han quedat els nervis i l’esforç de tot un curs per aconseguir la nota de tall a la carrera desitjada.
El millor resultat local a la fase obligatòria l’ha aconseguit Judit Benavente, de l’INS Montserrat Miró, amb un 9’3. “Ha pagat la pena tanta dedicació, podré fer Ciències Polítiques”, assegura.


Per la seva banda, Ainhoa Contreras, de La Salle, s’ha quedat a tan sols una dècima del 9 a la prova general, que inclou les assignatures de català, castellà, llengua estrangera, història o filosofia i una matèria de la modalitat. “Estic contenta, no m’esperava aquesta nota, però alhora, penso que potser podria haver aconseguit un millor resultat perquè soc molt autoexigent”, explica Contreras, qui vol estudiar Química.
Iraia Vives ha obtingut la millor qualificació de l’INS La Ferreria, amb un 8’3. Podrà entrar a la carrera que vol fer, Enginyeria Informàtica, tot i que reconeix que “he dubtat fins a l’últim moment sobre quins estudis escollir”.
D’altra banda, Santiago Crespín, amb un 7’92, ha estat la millor nota de l’INS La Ribera. “Puc accedir a Farmàcia, que és el que vull estudiar”, afirma el jove, qui recomana per preparar la selectivitat “fer una bona planificació dels temes a estudiar i dedicar temps a activitats que ens serveixin per reduir l’estrès i els nervis”.

Deixa un comentari