La bona afluència de públic no es correspon amb les vendes

L’Associació de Comerciants de Can Sant Joan destaca que la majoria de paradistes són comerços i artesans de Montcada i Reixac

L'afluència de públic més elevada ha estat aquest matí
Laura Grau
Al llarg de la Fira s'ha pogut visitar una exposició sobre la història del ferrocarril a Montcada
Els Gegants de Montcada s'han passejat per les parades de la Fira aquest matí
L'artista Carmen Zapata i les seves aquarel·les s'han estrenat a la Fira d'enguany

La bona afluència de públic els dos dies de la Fira de Comerç i Artesania de Can Sant Joan no ha suposat un gran volum de vendes, segons ha fet constar el president de l’Associació de Comerciants, Rafael Domínguez, però sí una bona eina de difusió del comerç de proximitat i de dinamització de la vida del barri. “Estem contents de la resposta dels comerciants i del públic que ha vingut. Està clar que no es ven el mateix ara que abans, però aquest tipus d’actes són importants per fer posar en valor el comerç de barri i el petit artesà”, ha afegit Domínguez, qui també ha assenyalat que de la seixantena de comerços i entitats que han posat parada, “la gran majoria són de la localitat i no només de Can Sant Joan sinó també de Montcada centre, Mas Rampinyo i la Ribera”.

Tant la jornada d’avui com la d’ahir ha estat marcada per la intensa calor i l’organització d’activitats paral·leles per dinamitzar les parades. El públic que s’ha passejat per la Fira aquest matí ha pogut veure una exhibició de perruqueria canina d’un establiment de Montcada centre, la cercavila dels Gegants de Montcada i l’actuació d’alumnes del gimnàs Jym’s a l’escenari de la plaça del Bosc. La Fira també ha comptat avui amb parades noves com la de tres formacions polítiques, el PSC, ICV-EUiA i Esquerra. Els socialistes han aprofitat la Fira per començar la recollida de signatures en defensa de les escoles de bressol públiques.

Domínguez ha agraït la implicació de diversos grups i entitats en l’organització de la festa, com el grup Black Inside Connection –que va actuar ahir–, la Colla Mitjana de Gegants de Montcada i el gimnàs Jym’s, així com el suport logístic prestat per les regidories de Comerç i Turisme i de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament.

 

 

 

Seccions:

Deixa un comentari