La botiga Marial guanya el primer premi local

La Cambra de Comerç de Sabadell atorga el cinquè premi de la demarcació a la Ferreteria Hermoso de Can Sant Joan

La botiga d’objectes de regal Marial, de Can Sant Joan, s’ha endut el primer premi local del 41è Concurs d’Aparadors de Nadal, que organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’alcaldessa, M. Elena Pérez, i el regidor de Comerç, Joan Carles Paredes, van lliurar el premi –un taló de 600 euros–a la propietària de la botiga, Rosa Maria Marente, que ja havia estat premiada en anteriors convocatòries.

 

El segon i el tercer premis, dotats amb 450 i 300 euros respectivament, han estat per a la perruqueria Escuder, al Pla d’en Coll, i el Centre de Jardineria Terra Nostra, respectivament. En ambdós casos, no és la primera vegada que els seus aparadors resulten premiats. Per la seva banda, la Ferreteria Hermoso, de Can Sant Joan, s’ha endut el cinquè premi –dotat amb 150 euros– que atorga la Cambra entre els comerços de tota la demarcació.

 

La gran majoria de botigues que s’ha presentat al certamen són de Can Sant Joan, 18, mentre que registrades a través de Montcada Centre Comerç (MCC) n’hi ha 3, i de Mas Rampinyo, 2. Els establiments havien de presentar un aparador de Nadal elaborat amb elements que caracteritzen el seu negoci i que estan a la venda.

 

 

Deixa un comentari