La botiga Tot & Més guanya el primer premi local del concurs d’aparadors de Nadal

El certamen ha comptat amb la participació de 24 establiments del municipi

La propietària de la botiga Tot & Més recollint el primer premi local del concurs d'aparadors de Nadal de mans del president de l'Àrea Econòmica, Óscar Gil
Premsa Ajuntament

La botiga de decoració i articles de regal Tot & Més, al centre, ha guanyat el primer premi local del concurs ‘L’Aparador’ de Nadal que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell, amb el suport dels dotze ajuntaments de la seva demarcació, entre ells, el de Montcada i Reixac. La resta de reconeixements són aquests: Centre de Jardineria Terra Nostra (N-150, Terra Nostra), segon premi; Perruqueria Escuder (carrer Barcelona, Pla d’en Coll), tercer guardó; Chic&Beauty (carrer Major), quart premi; i Forn Oliveras (carrer Lleida, Pla d’en Coll), el cinquè reconeixement. Un total de 24 establiments de Montcada i Reixac ha participat en la 47a edició del certamen.

 

El primer premi que atorga directament la Cambra, valorat en 500 euros i diploma, ha anat a parar, a Brodats Mariona, a Castellar del Vallès, i el segon premi, consistent en un estudi de mercat valorat en 325 euros i diploma, ha estat per a La Pelukeria, de Polinyà. Enguany, per tercer any consecutiu, també hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic [email protected], abans de l’11 de gener.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari