La Caixa subvenciona cinc entitats locals

Les entitats beneficiades són Adimir, Cemoriba, l’Associació de la Síndrome de Rett, Aldeas Infantiles i Cáritas

Foto de família de les autoritats municipals i els representants de La Caixa i les entitats
Premsa Ajuntament

Un total de cinc entitats de Montcada i Reixac de l’àmbit benèficosocial han rebut aquest divendres una subvenció de l’Obra Social de La Caixa. Les entitats subvencionades han estat: Cáritas, l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals (CEMORIBA), Aldeas Infantiles i Associació de Discapacitats de Montcada i Reixac (ADIMIR). Cadascuna d’aquestes entitats ha rebut un xec per valor de 1.200 euros.

 

L’acte de lliurament de les subvencions s’ha fet a l’edifici de l’Ajuntament i hi han estat presents l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), la presidenta de l’Àrea Social, Ana Rivas (PSC), i la regidora de Serveis Socials, M. Carmen González (CiU. En representació de La Caixa han assistit Ismael Padilla, director de l’oficina del centre de Montcada; Francesc Valdivieso, responsable d’Obra Social del Vallès Sud; Òscar Martínez, director de l’oficina de l’agència del carrer Jaume I i responsable de l’Obra Social de Montcada, a més dels directors de les oficines de Mas Rampinyo i Can Sant Joan, Bibiana Ramírez i Joan Ramon Masferrer, respectivament.

 

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, M. Elena Pérez, ha agraït a l’Obra Social aquestes aportacions “perquè permetran a les entitats complementar les seves accions. Les entitats que han rebut el xec fan una important tasca social i, per tant, hem d’ajudar a tirar endavant els seus projectes”.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari