La caminada a Mas Duran se suspén aquest diumenge al matí a causa del mal temps

Les activitats apleguen força participació durant la primera jornada al pavelló Miquel Poblet

Una de les corals que van actuar l'any passat a la Festa de la Gent Gran
Arxiu/Sílvia Alquézar

La Festa de la Gent Gran, que s’està fent aquest cap de setmana al pavelló Miquel Poblet, està aplegant força participació, amb l’actuació de 16 grups de les diverses activitats que s’organitzen des de les diferents associacions de gent gran del municipi i la Regidoria de Participació Ciutadana. Davant la previsió de pluges, els organitzadors han decidit ajornar de nou la caminada a Mas Duran de diumenge al matí, una sortida que ja s’havia suspès pel mateix motiu el Dia Internacional de l’Envelliment Actiu, a l’octubre.

La celebració ha començat dissabte, a les 10h, amb una exhibició de tai-txí i, tot seguit, també hi ha hagut una desfilada de vestits de paper, a més de l’actuació de les corals i la rondalla i una ballada de sardanes. Durant tot el matí s’ha fet una mostra de puntes de coixí a càrrec de l’Associació de Puntaires de Terra Nostra i del grup de Montcada Centre. A les 13.15h hi ha hagut una botifarrada a càrrec de l’entitat Pancetes Crew. A partir de les 17h, han tingut lloc una exhibició de sevillanes i de balls de saló i una sessió de play-backs.

 

La jornada de diumenge es desenvoluparà a la tarda amb la lectura d’un manifest redactat per les entitats de gent gran que llegirà Julián Muñoz en representació de les associacions. Tot seguit, tindran lloc els parlaments a càrrec de les autoritats municipals (16.45h) i un berenar per als assistents. La celebració clourà amb els balls en línia i el ball de festa amenitzat per l’orquestra Arsènic Band. L’esdeveniment compta amb el suport d’una vintena de voluntaris de Creu Roja.

 

Coincidint amb la festa, l’Ajuntament presentarà un catàleg de serveis per a la gent gran, editat pel consistori. El catàleg, fet per Participació Ciutadana amb el suport de les entitats locals, es distribuirà entre els assistents i també es podrà aconseguir a l’Ajuntament i als dos casals.

D’altra banda, el Centre de Dia del Casal de Gent Gran de Montcada fa una jornada de portes obertes el 26 de novembre per donar a conèixer les seves instal·lacions i els serveis que ofereix.

 

Seccions:

Deixa un comentari