La Comissió d’Educació insta el govern a reconsiderar el trasllat del cicle sanitari de l’INS La Ferreria a Terrassa

La proposta de resolució, presentada per Catalunya En Comú-Podem, va ser aprovada amb l’abstenció de Junts per Catalunya i ERC

La Comissió d'Educació del Parlament de Catalunya, on estan representats tots els grups polítics de la Cambra, ha aprovat una proposta de resolució a favor del manteniment del CFGS de Documentació Sanitària a l'INS La Ferreria, formació que el Departament d'Ensenyament va decidir traslladar a un altre centre de Terrassa a pesar de l'oposició de la comunitat educativa. La proposta la va presentar el diputat de Catalunya En Comú-Podem, David Cid, a la darrera reunió de la Comissió d'Educació, feta ahir al Parlament. Els dos partits del govern, Junts per Catalunya i ERC, es van abstenir en la votació.

La regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia (ICV-EUiA), celebra que la Comissió d'Educació hagi aprovat el document "perquè insta el govern a reconsiderar la seva decisió i critica la manera com es va adoptar", però també reconeix que, més enllà d'aquest toc d'atenció, la proposta no té més recorregut. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari