La diputada d’ICV-EUiA Laura Massana es reuneix amb l’AMPA de l’institut Miró

La parlamentària critica el model d’austeritat i aposta per la inversió

Representants de l'AMPA amb la diputada Laura Massana i el regidor d'ICV-EUiA, Josep Maria González
Laura Grau

Representants de l’AMPA de l’institut Montserrat Miró van compartir divendres, 8 de juny,  impressions sobre com estan afectant les polítiques de restricció que està impulsant el govern de la Generalitat des del punt de vista social i educatiu amb la diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya Laura Massana i els regidors de la coalició a Montcada Josep M. González i Óscar Gil. No era el primer cop que Massana visitava l’equipament de secundària, ja ho va fer al gener, amb motiu de la primera festa reivindicativa que va muntar el centre per reivindicar la construcció del nou edifici de l’institut.

En un comunicat emès per la coalició local, la parlamentària va expressar a la reunió que “les retallades atempten contra la igualtat, afecten clarament la qualitat i han traspassat ja totes les línies vermelles”, a la vegada que va apuntar que “mentre no s’actuï per la via dels ingressos no serà possible fer una inversió aquí ni enlloc, l’actual model està esgotat perquè tot aboca a polítiques austeres, es el peix que mossega la cua“.

En l’escrit, ICV-EUiA a Montcada recorda que quan la Generalitat va anunciar que no destinava cap partida a l’institut en els pressupostos del 2012, la coalició va qualificar com a “presa de pèl” que CiU necessités elaborar informes d’idoneïtat “d’unes instal·lacions que fa anys venim reclamant i són necessàries per a la ciutadania de Montcada i Reixac”. A l’abril, els ecosocialistes van presentar una moció al Ple de l’Ajuntament on s’instava al govern català a complir els compromisos adquirits amb el municipi i fes la inversió necessària per executar el centre.

Seccions:

Deixa un comentari