La Fampa rep una donació de 110 ventiladors per apaivagar la calor a les aules

Han col·laborat en la campanya l’empresa Holcim i la botiga Electrodomésticos Carretero

Holcim ha lliurat un total de 104 aparells
Fampa

La Federació d’Ampas de Montcada i Reixac (Fampa) va rebre el passat divendres la donació de 104 ventiladors per part de l’empresa Holcim i de sis aparells a càrrec del comerç Electrodomésticos Carretero. En total, són 110 unitats que s’afegeixen a les 315 que ha adquirit l’Ajuntament amb l’objectiu de pal·liar les altes temperatures a les aules dels centres educatius del municipi.

“Estem agraïts amb aquesta donació, que complementa la del consistori, permetent així que totes les escoles i instituts tinguin dos ventiladors per classe“, explica l’entitat en un comunicat, on lamenta que només dues empreses hagin respost a la crida que va fer la Fampa a principi de curs per col·laborar en la iniciativa.

Els ventiladors es reparteixen aquesta setmana entre els centres, que ja van rebre a finals de maig els proporcionats pel consistori. La Fampa assegura que continuarà treballant i reclamant a la Generalitat un projecte de climatització sostenible per als centres educatius. D’altra banda, la federació ha avançat que, de cara al curs vinent, posarà en marxa una nova campanya per recaptar fons, que es destinaran també a les escoles i instituts perquè instal·lin sistemes d’ombra als seus espais exteriors.

Deixa un comentari