La festa de la gent gran es fa aquest dissabte al pavelló

Hi haurà exhibicions a càrrec dels usuaris dels casals, un berenar per als assistents i ball

La festa de la gent gran serà novament al pavelló Miquel Poblet
Arxiu/Santi Romero

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i les associacions de gent gran de la ciutat organitzen aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet la tradicional festa per als majors de 60 anys que enguany coincideix amb la celebració de l’Any Internacional de l’Envelliment Actiu.

A partir de les 9.30h, els usuaris dels casals faran exhibicions de diferents activitats que fan als equipaments com tai-txí i balls en línia i de saló, a més de les actuacions de les corals i la rondalla. També hi ha previstes una ballada de sardanes a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Terra Nostra i una mostra de puntes de coixí per part de l’Associació de Puntaires del mateix barri i dels dos casals de la ciutat.

 

La festa continua  a les 16.30h, amb la rebuda als assistents per part de les autoritats municipals i un berenar popular.  El grup de balls en línia de l’Associació de Veïns de Terra Nostra farà una exhibició el ball de la paloma  i, tot seguit, començarà una sessió de ball amenitzatda per l’orquestra Arsènic Band. La festa comptarà amb la participació de les dues associacions de gent gran de l’equipament situat al parc Salvador Allende i de l’entitat del Casal de la Casa de la Mina i, per primer cop, també assistirà la recentment creada Associació de la Gent Gran de Can Cuiàs, que es reuneix al Centre Cívic del barri. L’any passat, la festa es va fer durant dos dies al mes d’octubre i va comptar amb la participació de més de 2.000 persones, segons fonts de la Regidoria de Participació. 

 

Seccions:

Deixa un comentari