La festa de la xarxa d’Escoles Bressol Municipals canvia d’ubicació

Les activitats es faran aquest dissabte al parc Antiga Cerveseria

La festa de les Escoles Bressol Municipals es trasllada de la plaça Lluís Companys al parc Antiga Cerveseria
Laura Grau

La cinquena edició de la festa de la xarxa pública serà aquest dissabte el tret de sortida de la campanya de preinscrició a la xarxa d'Escoles Bressol Municipals (EBM), que enguany canvia d’ubicació i passarà de la plaça Lluís Companys al parc Antiga Cerveseria, al carrer Montiu. Les activitats començaran a les 11h i hi ha previstos tallers, música, un esmorzar saludable i un contacontes a càrrec de les Biblioteques de Montcada, coincidint amb la celebració de l’Any de la Literatura Infantil i Juvenil.

Portes obertes

Les escoles bressol han fet públic el calendari de les jornades de portes obertes per mostrar a les famílies les seves instal·lacions i els projectes pedagògics, que es faran entre el 29 d’abril i el 10 de maig. (Veure anunci pàgina 13) Montcada compta amb una xarxa municipal formada per cinc escoles –Font Freda, Camí del Bosc, Can Casamada, Can Sant Joan i Mitja Costa–, amb una oferta total de 312 places i 20 grups. Al municipi també existeix un centre de titularitat privada, la Llar d’Infants Disney, al Pla d’en Coll. Enguany, la principal novetat per conèixer les escoles municipals és que cal reservar cita prèvia per assistir a les visites previstes al matí i a algunes de la tarda. 

 

Les sol·licituds de preinscripció s’hauran de presentar del 13 al 24 de maig al centre demanat en primera opció. D’altra banda, l’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu per recollir les aportacions de les famílies i les entitats sobre la revisió del Reglament de criteris d’admissió d’infants a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals. Els suggeriments es poden enviar fins al 24 d’abril a l’adreça [email protected], o bé, omplint un qüestionari al portal Montcada Participa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari