La Festa de les Cultures de la Ribera celebra la tercera edició

Les activitats tindran lloc demà al Centre Cívic del barri i al Parc de les Aigües

La Ribera viurà demà dissabte una nova edició de la Festa de les Cultures. Des de les 11 del matí i fins a ben entrada la tarda, el barri s’omplirà d’activitats que posaran de manifest la seva diversitat cultural, amb l’objectiu de millorar la convivència i d’apropar la realitat de la Ribera a la resta de Montcada i Reixac.

La iniciativa, emmarcada en el programa social del Pla Integral de La Ribera, l’organitzen el Centre Cívic La Ribera i la Taula Cívica, i compta amb la implicació de les entitats i col·lectius d’immigrants del barri: l’associació marroquina Taarof bi Salam, l’Associació Sòciocultural d’Equatorians Residents a Montcada i Reixac (ASERM), els col·lectius d’africans de Nigèria, Mali i Mauritània, el col·lectiu de gitanos de La Ribera i el col·lectiu de paquistanesos.

La jornada s’iniciarà a les 11h al Centre Cívic La Ribera amb la projecció de documentals, una exposició fotogràfica i un taller de contacontes. A partir de les 13 hores la festa es traslladarà al Parc de les Aigües, on els diferents col·lectius participants, que aniran amb els vestits tradicionals dels seus països de procedència, oferiran tasts de cuina tradicional i hi haurà música, exhibicions de dansa i tallers diversos.

Els veïns i veïnes que s’hi apropin podran gaudir de concerts de sevillanes i de música tradicional marroquina, de l’Equador i danses africanes; així com de menjar típic espanyol, marroquí, nigerià, maurità, malí, paquistanès i equatorià; tallers de tatuatge henna, de palmes gitanes, de manualitats i d’artesania i de perruqueria (trenetes africanes).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari