La Festa Major, un espai segur

Aquesta és l’opinió de la majoria de persones que ha participat a l’enquesta del Punt en Positiu

El Punt en Positiu es va instal·lar a l'Espai Poblet
PL

La Festa Major ha estat un espai segur. Aquesta és l’opinió del 76% de les persones que va participar a l’enquesta que des del servei PASSA de l’Ajuntament es va fer a la carpa del Punt en Positiu, ubicada a l’Espai Poblet. El 51% considera que la zona dels lavabos era un lloc segur, tot i que hi ha un 13% dels participants que no ho són, i el 79% opina que els espais bens il·luminats també són més segurs.

Pel que fa a les baralles i incidents, els enquestats afirmen que la zona de pàrquing de l’escola Font Freda, l’espai de concerts i dels lavabos són els indrets on solen produir-se aquestes situacions. D’altra banda, el 35% creu que el servei del transport públic al municipi és òptim per tornar a casa, mentre que el 19% creu que té moltes deficiències. Sobre l’atenció rebuda per part dels serveis relacionats amb la Festa Major, la valoració general és positiva, sent la carpa del Punt en Positiu el millor valorat.

A l’enquesta, hi va participar un total de 81 persones, la majoria joves (62%) i dones (65%). Des del Pla Local en Promoció de la Salut es considera que és important seguir treballant en les zones identificades com a problemàtiques, com la seguretat en els lavabos i la millora de la comunicació del transport públic per tal de garantir una festa segura i agradable per a tothom.

Deixa un comentari