La Fira de Liquidacions donarà sortida a bon preu productes d’hivern

Montcada Centre Comerç organitza diumenge entre els carrers Major i Generalitat la setena Fira de Liquidacions amb l’objectiu de donar sortida als productes rebaixats que no s’han venut durant la campanya d’hivern. La Fira començarà a les 10 del matí i clourà a les dues de la tarda. En total hi haurà 25 establiments participants […]

Montcada Centre Comerç organitza diumenge entre els carrers Major i Generalitat la setena Fira de Liquidacions amb l’objectiu de donar sortida als productes rebaixats que no s’han venut durant la campanya d’hivern. La Fira començarà a les 10 del matí i clourà a les dues de la tarda. En total hi haurà 25 establiments participants distribuïts en una vintena de carpes.

La participació a la Fira va en augment. En aquesta ocasió hi haurà tres comerços més dels que va haver al setembre, quan es va fer la liquidació dels productes d’estiu. Els organitzadors han avançat que hi haurà una àmplia oferta en roba, sabates i complements.
Però la setena Fira de liquidacions no només comptarà amb activitat comercial, també hi haurà inflables per al públic infantil i la II Mostra de Mascotes, segons ha destacat el president de Montcada Centre Comerç, Jesús González.

Els productes que es vendran diumenge al matí a la Fira de Liquidacions de l’MCC són de qualitat, ja que es tracta dels mateixos que es venen a la botiga però a preu rebaixat. El president de l’MCC, Jesús González, recomana als montcadencs que aprofitin els bons preus que hi haurà a la Fira per fer les últimes compres de la temporada d’hivern.

La setena Fira de Liquidacions de l’MCC es farà diumenge, de 10 del matí a dues de la tarda, entre els carrers Major i Guadiana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari