La Fira de Llúcia a la plaça de l’Església es consolida amb la participació de les entitats de comerciants

Les parades amb productes nadalencs hi seran del 21 al 24 de desembre

Les entitats de comerciants del municipi han posat en marxa diverses iniciatives per promocionar les compres de Nadal als establiments locals. La gran novetat d’aquest any és que la Fira de Llúcia a la plaça de l'Església es consolida amb la participació de Montcada Centre Comerç (MCC), l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan i l’Associació d’Artesans Emprenedors de Montcada.  Les parades amb productes nadalencs s'instal·laran entre el 21 i el 24 de desembre, de 10 a 19h.

 

Per la seva banda, l’entitat de Can Sant Joan organitza una nova edició del sorteig de regals en vals de compra. Enguany, hi haurà un premi de 400€, un altre de 300€ i tres de 100€. L’associació té previst repartir 10.000 butlletes entre els clients de les botigues associades. L’acte del sorteig es farà el 17 de gener al Kursaal i comptarà amb l’actuació de l’escola de ball Jym’s de Can Sant Joan. D’altra banda, l’entitat no posarà aquest any inflables per a la canalla perquè ha decidit lliurar els diners –1.400€– a l’AV del barri perquè compri regals per als infants de les famílies més vulnerables. El que sí es manté com cada any serà la visita del carter reial, que recollirà les cartes per a Ses Majestats d’Orient. “Tenim bones expectatives de vendes, veiem a la gent més animada per comprar”, ha comentat el president de l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan, Rafa Domínguez.

 

Pel que fa a l’MCC, ha convidat el Pare Noël a visitar entre el 21 i el 24 de desembre els diferents establiments associats a l’entitat. Així, Santa Claus recorrerà els eixos comercials del carrer Major, Montcada Centre Llevant i el sector de la rambla dels Països Catalans, a Montcada Nova-Pla d’en Coll. “Enguany hem apostat per l’animació al carrer amb l’objectiu de crear més ambient nadalenc”, ha indicat el president de l’MCC, Manuel Moreno, qui també espera que les perspectives de vendes siguin bones.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari