La Fira Gastronòmica, en marxa a l’espai que compartirà amb la trobada de clàssics

Una quinzena de restauradors participen a la iniciativa que s’allargarà tot el cap de setmana

A la Fira participen una quinzena d'establiments. A la imatge, parada del forn Oliveras
Pilar Abián
L'Ajuntament ha disposat una zona de taules on els comensals poden degustar els plats
L'equip del bar Manhattan, a la seva parada
Força ambient aquest migdia a la Fira Gastronòmica organitzada per l’Ajuntament davant del pavelló Miquel Poblet amb la participació d’una quinzena de restauradors. L’esdeveniment coincidirà aquest diumenge amb la Fira de l’automòbil i la trobada de vehicles clàssics organitzada conjuntament amb els Amics dels Clàssics. 
 
Gastronòmica
La mostra de bars i restaurants es fa dissabte, de 12 a 16h i de 19.30h a 23.30h, i diumenge, de 12 a 16h. Els visitants poden degustar tapes i plats dolços i salats dels establiments Can Piqué, Enrique Tomàs, Forn Oliveras, Gran Danubio, La Mercè i Punto, La Poma, La Tasca, Madame Desserts, Manhattan Burger Bar, Menjar és un plaer, Pizza a punt, Rostisseria Tasta’m Hnos. Nieto, Sada Hamburguesería, Vinalium i Wasabi. En el marc de la fira, l’Àrea Metropolitana de Barcelona organitzarà diumenge al matí un taller de reaprofitament alimentari.
 
Automòbils
La fira del motor, que arriba enguany a la seva novena edició, es farà diumenge matí i tarda. Els assistents podran gaudir de diversos simuladors de conducció i l’exhibició de cotxes ràdio-control i trens en miniatura, a més d’una exposició dels clàssics montcadencs que van participar al I Tour Montcada-Andorra. Durant la jornada s’homenatjarà el montcadenc Jaume Segarra, membre del club, per la seva trajectòria en el món del motor i del clàssic. També es podrà veure una mostra de vehicles d’emergències i cossos de seguretat com Protecció Civil, l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), Creu Roja, Policia Local i Mossos d’Esquadra.  Poden participar a la trobada de vehicles clàssics tots els vehicles matriculats fins a l’any 1992 i no cal inscripció prèvia. 

Deixa un comentari