La gent gran celebra aquest dimarts l’efemèride amb una caminada i la lectura d’un manifest

L’excursió començarà a les 17h a la plaça de l’Església, on també es llegirà el manifest

La plaça de l’Església va acollir el dia 1 una jornada festiva i reivindicativa per celebrar el Dia Mundial de la Gent Gran amb l’actuació de diferents grups
Laura Grau
La gent gran celebra aquest dimarts el seu dia mundial
L’Ajuntament celebrarà el Dia de la Gent Gran, que es commemora aquest dimarts, amb una caminada pel centre de la ciutat d’aproximadament 3 quilòmetres i la lectura d’un manifest commemoratiu. Per participar a l’excursió no cal fer inscripció prèvia. Per a la caminada, hi ha una samarreta amb el logotip de ‘Montcada Ciutat Amiga de les Persones Grans’, que es pot adquirir al preu simbòlic d’un euro. El dia 1, la sortida començarà a les 17h des de la plaça de l’Església i finalitzarà en aquest mateix espai on, a les 18.30h hi haurà la lectura del manifest. 
 
Amb motiu de l’efemèride, l’Ajuntament, amb el suport de les associacions de gent gran de la ciutat, tenen previst altres iniciatives al llarg de la tardor. El programa inclou la cinquena edició de la Caminada intergeneracional, que es farà el 19 d’octubre. Començarà a les 9.30h a la plaça de l’Església i finalitzarà al parc de la Llacuna, a Mas Duran. Les inscripcions es poden fer fins al dia 17 a l’Ajuntament o bé a les dues associacions de gent gran del municipi. També hi ha previst un intercanvi amb un casal de gent de Mataró, que visitarà el municipi el 20 de novembre, mentre que Montcada es desplaçarà a la capital del Maresme el 30 d’octubre. Els actes clouran el 17 de novembre amb la tradicional festa de l’envelliment actiu, que enguany es farà al pavelló Miquel Poblet.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari