La gent gran celebra l’efemèride divendres amb una caminada popular i la lectura d’un manifest

També hi haurà un berenar saludable i una exhibició de country

La caminada popular també es va fer l'any passat
Arxiu/Laura Grau

La gent gran del municipi celebrarà el Dia Internacional de l’Envelliment Actiu, que es commemora l’1 d’octubre, amb diversos actes previstos el pròxim divendres. A les 17.30h començarà la caminada popular per un circuit de salut de la ciutat amb un berenar per a tots els participants. Tot seguit tindrà lloc la lectura del manifest del Dia de la Gent Gran i, per tancar la jornada, hi ha prevista una demostració de country a càrrec del grup Ripollet Country.

 

Una de les noves propostes d’aquest any és l’emissió d’una edició especial del programa de Montcada Ràdio ‘El Mirador’, en el qual han participat diverses persones de les associacions de gent gran del municipi per explicar als oients com viu a Montcada la gent gran i quins són els beneficis de dur una vida activa i saludable. L’espai es va emetre aquest dimarts per la sintonia del 104.6 de la FM, coincidint amb la celebració de l’efemèride, tot i que també es pot escoltar per Internet a través de www.montcadaradio.com. 

Les activitats amb motiu del Dia Internacional de l’Envelliment  Actiu estan organitzades per la Regidoria de Participació Ciutadana en col·laboració amb les tres associacions que existeixen al municipi.

 

Seccions:

Deixa un comentari