La gent gran gaudeix de dos dies d’intensa activitat

El pavelló Miquel Poblet ha estat l’escenari del programa que ha inclós música, balls i puntaires i que ha comptat amb la col·laboració dels dos casals de gent gran del municipi

L'alcaldessa ha parlat en representació de l'Ajuntament aquesta tarda al pavelló Miquel Poblet
Laura Grau
Desfilada de vestits de paper confeccionats per les pròpies models
Els balls en línia tenen molta afició entre al gent gran i no tan gran

El pavelló Miquel Poblet s’ha convertit durant aquest cap de setmana en un punt de trobada per a la gent gran de Montcada i les seves famílies amb motiu de la festa anual que organitzen la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i els dos casals per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran –que oficialment és l’1 d’octubre. El programa d’activitats va començar ahir amb una desfilada de vestits de paper dels casals gestionats per la Generalitat, una demostració de balls de saló i una actuació de play-backs, dels usuaris de la Mina. També va tenir lloc un concert d’haveneres amb el grup montcadenc l’Espingari. Les activitats han continuat aquest matí amb un torneig de petanca a l’equipament del parc Salvador Allende i mitja hora després, de nou al pavelló, el públic ha pogut gaudir de cant coral, rondalles, sardanes, sevillanes i una exhibició de puntaires.

Aquesta tarda s’han fet els parlaments oficials a càrrec de l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i els dos responsables de les associacions de gent grans dels casals, Francisco Martínez –per part del Casal del Parc Salvador Allende–, i José M. Rubio –per part del de la Mina. Tots dos han mostrat el seu agraïment a les persones que dia a dia atenen els usuaris dels equipaments i també a l’Ajuntament per l’atenció que els dedica. Per la seva banda, Pérez ha manifestat la voluntat de continuar treballant a favor d’aquest col·lectiu “que representa la veu de l’experiència i uns valors d’esforç i treballs dels quals tots hem d’aprendre”. L’alcaldessa ha aprofitat l’acte per donar a conèixer la confirmació per part de la Generalitat que la residència Les Vinyes entrarà en funcionament al 2014. La festa ha finalitzat amb una sessió de balls en línia i l’actuació de l’orquestra Tàmesis.

Seccions:

Deixa un comentari