La majoria de famílies opta per la preinscripció en línia i evita fer el tràmit presencialment

Els centres han intentat resoldre tots els dubtes per telèfon i correu electrònic

Molt poques famílies faran la preinscripció presencial per al curs vinent
Montcada Comunicació

Els centres educatius de Montcada han rebut molt poques sol·licituds per fer la preinscripció escolar de manera presencial. Les persones que no han fet el tràmit per internet poden lliurar la documentació al centre escollit en primera opció entre aquest dimarts i fins al pròxim divendres, data en què finalitza el calendari de preinscripció. Els interessats han de sol·licitar cita prèvia a l’escola on volen matricular el seu fill o filla i portar el full d’inscripció emplenat i la fotocòpia dels documents requerits. Enguany, el Departament d’Educació ha optat per la inscripció en línia per reduir el risc de contagi de la Covid-19. Les escoles i instituts del municipi han ajudat les famílies a resoldre la majoria de dubtes i poder fer majoritàriament el tràmit per internet. 

Terminis

La llista de sol·licituds amb la puntuació provisional es farà pública el 29 de maig. Les reclamacions es podran presentar del 2 al 5 de juny i el llistat definitiu un cop resoltes sortirà el 9 de juny. El sorteig del número de desempat es farà el mateix dia 9, a les 11h, i la llista ordenada definitiva es publicarà el dia 11. El llistat d’alumnes admesos es donarà a conèixer el 7 de juliol. La matrícula s’haurà de fer del 13 al 17 de juliol.

Les llistes amb l’alumnat preinscrit es publicaran de manera anònima a la pàgina web de cada escola i el sol·licitant podrà consultar les dades personals des de la web Estudiar a Catalunya. Pel que fa a la matriculació, també caldrà demanar cita prèvia per fer el tràmit presencialment. En el cas d’optar per la via telemàtica, es podrà fer la confirmació de la matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial de cada centre.

Batxillerat i cicles

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny, els cicles de grau mitjà i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior. En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari