La marató de zumba aplega més de 300 persones a la plaça de l’Església

Sin Teta Hay Paraíso esgota les 180 samarretes solidàries que va posar a la venda per recaptar fons per ajudar les dones malaltes

L'Església de Santa Engràcia, amb il·luminació rosa, color que simbolitza la lluita contra el càncer de mama
Pedro de Lamo
Un dels moments de la marató de zumba a la plaça de l'Església

Professors de zumba de les escoles de ball Jym’s, Eva Nieto, Grisdance i Newdance i del complex esportiu Montcada Aqua han fet ballar més de 300 persones a la plaça de l'Església aquesta tarda en la primera edició de la marató de zumba solidària que ha organitzat l'associació Sin Teta Hay Paraíso amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de mama, que se celebra oficialment dilluns 19. L'organització ha esgotat les 180 samarretes solidàries que ha posat a la venda amb el lema de la campanya 'La vida da las batallas más difíciles a sus mejores soldados'. Els diners recaptats es destinaran als projectes de l’entitat per ajudar dones malaltes. Entre el públic que ha seguit les coreografies dels monitors, s'ha pogut veure l'alcaldessa Laura Campos  i altres regidores del govern com Ana Ballesta i Jéssica Segovia. Durant la jornada la Casa de la Vila ha lluït un llaç rosa gegant a la seva façana i, a la nit, l'església de Santa Engràcia s'ha il·luminat amb llum rosa, per commemorar l'efemèride.

La campanya de recollida d'oli per a l'ong Caritas que ha impulsat Sin Teta Hay Paraíso també ha tingut bona resposta i, segons el primer balanç, se n'ha aconseguit recaptar més de 300 litres. 

Deixa un comentari