La mascota del Pla Cívic de la Ribera es passejarà un cop a la setmana pel barri

El personatge és un gos “armat” amb un plomer, que simbolitza la neteja dels carrers

La mascota del Pla Cívic de la Ribera es passeja des d’ahir pel barri. Es tracta d’un gos que va armat, de manera simbòlica, amb un plomer, amb el que pretén conscienciar els veïns de la necessitat de mantenir un barri net. La creació d’aquest personatge l’ha promoguda l’equip tècnic del Pla Integral de la Ribera i la Taula Cívica.

L’objectiu és que la mascota surti un cop per setmana pels carrers de la Ribera. La presentació oficial va tenir lloc ahir a la tarda i el gos, acompanyat d’infants, va recórrer el barri per donar-se a conèixer entre els veïns mentre que els nens i nenes repartien xapes amb lemes cívics, elaborades per ells mateixos.

Isabel Alonso, de la Taula Cívica, ha explicat que el gos és l’animal de companyia més estès entre els veïns i que la seva funció serà “recordar els propietaris que han de mantenir el barri net, les defecacions dels animals s’han de recollir”. La mascota no només vol conscienciar les persones que tenen animals sinó tots els veïns, per tal de fomentar el civisme al barri.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari