La montcadenca Rocío Pazzetty guanya el primer premi a la categoria sènior

El certamen el convoca el Consell Comarcal del Vallès Occidental per sensibilitzar el jovent sobre la igualtat i les relacions lliures de violència

Els premiats del concurs 'Piula contra la violència masclista' van recollir el premi aquest dimarts
Consell Comarcal Vallès Occidental

La montcadenca Rocío Pazzetty, estudiant de 18 anys, ha guanyat el primer premi a la categoria sènior a la cinquena edició del concurs ‘Piula contra la violència masclista’, convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb l’objectiu de sensibilitzar el jovent sobre la igualtat i les relacions lliures de violència. El lliurament de guardonsva tenir lloc aquest dimarts a la seu de l’ens comarcal, a Terrassa. Hi van assistir el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez; la consellera de l’Àrea de Benestar Social, Montserrat Rueda; i l’alcalde de Polinyà, Javier Silva.

 

D’altra banda, a la categoria júnior, la primera posició ha estat per a Núria Escribano, de 16 anys i estudiant de Castellar. En aquest grup, també s’han designat dos segons premis: Àngela Marín, de 15 anys i estudiant de Palau-Solità i Plegamans; i Andrea Lorenzo, de 17 anys, de Badia del Vallès. A la categoria col·lectiva, l’IES Polinyà ha guanyat el certamen en ser el centre més participatiu d’aquesta edició, amb 117 piulades.

Deixa un comentari