La mostra Controles? s’inaugura aquest divendres a l’Espai Kursaal

L’exposició es podrà visitar fins al 24 d’octubre i hi haurà visites guiades adreçades a joves, famílies i professionals

La mostra 'Controles?' és una iniciativa de la Diputació de Barcelona
Diputació de Barcelona
L’Espai Kursaal acollirà del 29 de setembre al 24 d’octubre l’exposició Controles?, una nova eina educativa impulsada per la Diputació de Barcelona en l’àmbit de la prevenció de les conductes de risc i les drogodependències. La mostra, adreçada a adolescents, famílies i professionals, té per objectiu proporcionar informació sobre diferents tipus de substàncies i treballar els factors de protecció per evitar el consum. 
Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, els tècnics promouran actituds responsables entre el jovent treballant habilitats per a la vida i, en el cas de les famílies, es reflexionarà sobre l’estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum entre els seus fills. De forma complementària a l’exposició, el programa Controles? proposa diverses activitats de suport a la visita dels estudiants per realitzar a l’aula que permeten treballar de forma completa la temàtica. 
 
La mostra, gestionada al municipi pel Punt d’Assessorament en drogues de l’Ajuntament (PASSA) i la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut, organitza visites adreçades a les famílies, que tindran lloc els dies 9 i 10 d’octubre, de 9.30 a 11.30h i de 15 a 17h. El consistori també ha previst una visita destinada al professorat de secundària, programada el 3 d’octubre, de 15.30 a 17h. Les persones interessades es poden inscriure enviant un correu a l’adreça electrònica [email protected] o bé trucant al telèfon 633 334 753. 
Seccions:

Deixa un comentari